Author Details

Во јули просечната заработка во Црна Гора изнесувала 508 евра. Но, повисоки плати од просечните земале вработените во секторите...

Повеќе

Многу луѓе во земјава и на Балканот подигаат насади со лешници со надеж дека тој бизнис ќе им донесе...

Повеќе

„Уни банка“ силно конкурира на кредитниот пазар. За шест месеци го зголемила кредитирањето за 30 милиони евра односно за...

Повеќе

Островот е топ туристичка дестинација која ја посетуваат молиони туристи од сите делови на светот, особено од Велика Британија,...

Повеќе

Конзуларните претставништа на Германија во земјите од Западен Балкан не можат да стигнат да ги обработат барањата за виза...

Повеќе

Page 121 of 121

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password