Author Details

Во пресрет на нејзината посета на Македонија, германската канцеларка Ангела Меркел ќе обезбеди економски стручњаци кои ќе ја мониторираат...

Повеќе

Намален трошок за резервации, значајно зголемени останати приходи резулт

Повеќе

Овде си, за да придвижиш: како Референт за продажба (Sales Representative) ДБ Шенкер Македонија, централа ДБ Шенкер е глобален...

Повеќе

Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Што е тоа што бараме: Висока стручна...

Повеќе

Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15,...

Повеќе

Page 108 of 109

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password