Author Details

Живот и стил

Гром ја погоди највисоката зграда во Европа: Спектакуларна глетка за време на страшното невреме

Во приморскиот округ на Санкт Петерург во саботата вечер гром удрил во громобранот на “Лахта Центарот”, односно највисоката зграда...

Повеќе
Живот и стил

СЕ РАДУВАМ ДЕКА НЕ СЕ ПОЈАВИВ ВО КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ ЗА ДА ДОБИЈАМ СТИПЕНДИЈА, ВЕЛИ НОВАТА МИС АМЕРИКА

Ниа Имани Френклин e првата жена која ја освои титулата на Мис Америка без да дефилира во костим за...

Повеќе
Живот и стил

Мали, а самостојни

Во време кога селата се празнат, училишта се затвораат, а првачињата се загрозена категорија, Фалише е сосема спротивна приказна...

Повеќе
Вработување

Главен инженер во машинско одржување, 1 лице  

Друштвото за производство на топлина БАЛКАН ЕНЕРЏИ ДООЕЛ Скопје има потреба од вработување на 3 (три лица), динамични и...

Повеќе
Вработување

Публицис има потреба од: Графички дизајнер.

Доколку сте заинтересирани испратете го вашето CV на jobs@publicis.com.mk.

Повеќе
Вработување

JOHNSOM MATTHEY

Clean Air Division supplies one third of all catalysts fitted to cars around the world and is a leading...

Повеќе
cetvrta Раскажи успех

Плаќаат за стан од А категорија, добиваат со Б или Ц

Иако плаќаат за стан од А категорија што значи енергетски ефикасен објект, граѓаните многу често добиваат стан од Б...

Повеќе
Treta Македонија

Научна расправа во МАНУ, договорот од Преспа прифатлив за дел од академците

Договорот од Преспа е нова практика на склучување европски  договори со цел реафирмација на основните човекови права и и...

Повеќе
Бизнис Почетна

Сите возила ќе имаат зелен картон со регистрацијата: Каква ќе биде цената?

Зелената карта ќе се спои со полисата за автоодговорност која секое возило треба да ја има при годишната регистрација...

Повеќе
Vtora Економија

Fly Dubai во Македонија со двојно поскапи понуди од оние во Бугарија

Летните понуди со попусти на истекот од летото што авиокомпанијата Fly Dubai ги нуди за повратни билети до далечните...

Повеќе

Page 109 of 112

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password