ИЛЈАДНИЦИ ДОЛЖНИЦИ НА ЛИСТАТА НА УЈП

Граѓани и фирми го билдаат долгот кон Управата за јавни приходи (УЈП).

Денеска оваа институција ја објави најновата цена листа на должници на која Охридски „Отекс“ е забетониран на првото славно место.

Долгот на првиот најголем должник изнесува 906, 5 милиони денари.

Веднаш зад него на второто место се наоѓа .

Милионски долгови имаат и Комуналец од Гостивар, Хедис, 11 Октомври Еурокомпозит.

Но должници се и јавни и комунални претпријатија.

Целата листа погледнете ја тука.

Коментари

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password