Трагедија во семејството на Емина Јаховиќ: Пеачката во солзи

Пеачката Емина Јаховиќ во последниот период имаше повеќе тешки моменти, а сега и се случило и нешто навистина трагично. Имено пеачката објави дека починала нејзината баба со која била доста блиска. Веста ја објави и со баба и се прости на социјалните мрежи.

„Сега имам ангел чувар на небото, моја драга бабо. Ќе ни недостигаш. Почивај во мир – напишала Емина на описот на фотографијата на која е нејзината баба.

Коментари

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password