Сите сезони на „Game of Thrones“ во 12 минути

Крајот на најпопуларната ТВ серија од последната деценија е пред нас и се ближи со неверојатна брзина. Еден куп интриги, убиства и мистерии останаа во седумте претходни сезони на „Game of Thrones“, поради што е најдобро да се потсетите на нив пред да започнете со гледање на осмата сезона.

 

Преку ова 12-минутно видео ќе се запознаеме (а и ќе се збогувате) со многу од ликовите во „Game of Thrones“, доколку не сте ја гледале серијата. А доколку ја имате гледано, видеото ќе ви помогне да се потсетите на сите важни моменти од претходните седум сезони.

Коментари

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password