Бројчаникот ставен по сите процедури, уште се „крие“ колку го платил Заев

Бројчаникот кој стои ама уште не брои е поставен согласно сите процедури.

Ова денеска го потврди портпароо на Владата Миле Бошњаковски кои кажа дека биле запазени сите процедури.

Тој посочи дека премиерот како обичен граѓанин ппобарал согласност за поставување на електронски екран и оти истиот е набавен лично од него.

 

Коментари

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password