Шилегов игра игричка на расправа за загадениот воздух

Градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов, својата посебна заинтересираност за загадувањето во земјава ја покажа за време на денешната комисиска расправа за аерозагадувањето. Додека пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев зборуваше од говорницата, Шилегов си поигра на својот мобилен телефон. Видео материјалот е направен од галеријата, од страна на Пресинг ТВ.

ФОТО/ВИДЕО/ Пресинг ТВ

Коментари

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password